Månader av avhållsamhet

Detta är ett cineastiskt experiment. Ett sätt att undersöka vad som händer om man avstår ifrån att se filmer gjorda av män. Tveksam inför bilden av en mansdominerad filmbransch? Då inbjuder jag dig att här följa mina försök till cineastisk asketism.


söndag 2 november 2014

Nu...Born in Flames av Lizzie Borden


3 kommentarer:

 1. Feministprojektet ”Veckans FeministPepp” har landat i ditt kommentarsfält! Tillsammans hjälps vi åt att sprida feministiska bloggar genom cyberrymden för tillsammans är vi starka, tillsammans gör vi skillnad!
  Den här veckan är din blogg med bland de peppade! Hurra! Hurra! Läs mer här:

  http://calleism.wordpress.com/2014/09/30/veckans-feministpepp-40/

  och hjälp oss gärna att sprida pepp!

  SvaraRadera
 2. Roligt! Tack för uppmärksamheten, men är det verkligen som du skriver på din sida att du ska lägga ner verksamheten? Annars länkar jag gärna tillbaka till er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer inte att lägga ner verksamheten, jag kommer bara att flytta på mig. Nytt och fräscht! "Calleism" kommer att finnas kvar även om jag inte skriver mer där för tillfället.

   Vad gäller FeministPeppen vet jag inte. Behöver fler som hjälper till och hoppas att det ordnar sig med det. Tar en paus så länge men de tidigare peppade bloggarna finns samlade på min blogg så där kan en botanisera i feministiska mästerverk!

   Radera